Me olemme Mobile Clinic

Mitä me teemme

Me Mobile Clinicissä pidennämme mobiililaitteesi käyttöikää ja ylläpidämme sen toimintavarmuutta. Korjaamme rikkoutuneet näytöt, vaihdamme väsähtäneet akut uusiin sekä uusimme kamerat ja muut liikkuvat osat tarpeesi mukaan. Tarjoamme myös markkinoiden parhaita lisävarusteita, joilla laitteesi pysyy jatkossa suojattuna ja toimintakunnossa. Teemme työtämme motolla ”Tavoitteemme on, että sama laite ei palaa enää takaisin meille, siksi käytämme parhaita varaosia ja lisätarvikkeita, jotka varmistavat tämän asian”.

Miksi me teemme tätä

Kulutusyhteiskunnassa korjaaminen ei aina tule ensimmäiseksi mieleen. Ympäristömme ja tulevat sukupolvet vaativat kuitenkin, että etsimme jatkuvasti kestävämpiä tapoja kuluttaa. Onneksi suurimmalla osalla mobiililaitteista elinkaarta voidaan pidentää vuosilla, niin me haluamme omalta osaltamme olla edesauttamassa tätä. Haluamme olla myös ylläpitämässä kädellä tekemisen taitoa, joka on katoava taito yhteiskunnassa missä kaikki on teollisesti valmistettua.

Puhelin rikki
Keitä me olemme

Olemme olleet olemassa alkuvuodesta 2014. Henkilöstömme on työskennellyt mobiililaitteiden parissa jo vuosia. Keräsimme yhteen parhaan porukan missä yhdistyy sekä taito että innostus. Toimimme Suomessa, mutta tutkimme koko ajan mahdollisuutta miten suomalaista osaamista voisi tälläkin alalla viedä ulkomaille. Haluamme tulla paremmiksi ja palvella sinua paremmin, joten anna meille palautetta ja ideoita sekä ehdotuksia osoitteeseen info(at)mobileclinic.fi. Ilman teitä meistä ei tule parempia!

Meidät tunnetaan jo

ät tunnetaan jo usealla paikkakunnalla ja meidät tapaa Helsingissä, Turussa, Lappeenrannassa, Kuopiossa, Salossa sekä Jyväskylässä. Lisäksi meillä on yhteistyö kumppaneita kymmenillä paikkakunnilla (ks. lähin https://mobileclinic.fi/vastaanottopisteet/ ). Etsimme kuitenkin koko ajan hyviä paikkoja myös sinun lähistöltäsi. Kerro meille minne meidän kannattaa seuraava Mobile Clinic avata ja käy tykkäämässä meistä Facebookissa, jonne päivitämme puhelin ja mobiilimaailman kuulumisia.