iPhone huolto

Onko käsissäsi hajonnut iPhone?

Ei hätää. Olipa kyseessä hajonnut iPhonen näyttö, akun vaihto, kameran korjaus tai vaikkapa latausongelmat, voit korjata puhelimesi itse luotettavasti ja nopeasti.

 

iPhone on helpoiten korjattavia puhelimia nykypäivänä, ja osat ovat pääosin edullisia. Näytön tai akun vaihtaminen onnistuu kokeneelta asentajalta alle kymmenessä minuutissa, ja jopa amatööri osaa suorittaa nämä huoltotehtävät puolessa tunnissa useimpiin malleihin. Iso osa korjauksista on siis tehtävissä itse, ja samalla voikin säästää lyhyessä ajassa helposti kymmeniä euroja.

Miksi hinnat sitten ovat korjaamoissa niin kalliit, vaikka osat eivät ole hintavia? Ala on kohtuullisen uusi, eikä vakiintuneita yrityksiä ja näin ollen kovaa kilpailua ole vielä olemassa. Lisäksi tilavuokrat ja työntekijöiden palkkakustannukset ovat korkeat sellaisissa yrityksissä, joissa huoltoja tehdään odottaessa – eli joissa henkilökunta päivystää aina odottamassa asiakkaita. Itse korjaamalla on siis mahdollista näistä syistä säästää merkittävän paljon rahaa.