FAQ

Applen alkuperäisiä näyttöjä ei ole saatavilla missään, jos joku niitä tarjoaa, niin ole epäluuloinen ja pyydä se kirjallisesti ennekuin hyväksyt, että semmoinen toimija koskee puhelimeesi.
Käyttämämme näytöt ovat parasta laatuluokkaa. Näytöissä on aito ja alkuperäinen Applen lcd, jonka ympärille lasi ja reunukset on uusittu. iPhonen näyttöjä on saatavilla muissa laatuluokissa myös halvemmalla, mutta lopetimme näiden käyttämisen niiden laatuvaihteluiden takia.

Käyttämämme akut ovat uusia ja käyttämättömiä ns.original -akkuja. Akut tulevat samoilta tehtailta joista myös Apple tilaa omansa. Poikkeuksena tähän on iPhone 4 –mallin akut, johon ei enää ole saatavilla muita kuin ns. kopioakkuja.

Koska kysyntä ja tarjonta Suomen ulkopuolella määrittävät varaosien hinnan ja koska haluamme tarjota parhaita varaosia puhelimeesi (tarjoamme niihin myös takuun) , niin hinta saattaa jossain malleissa olla merkittävästi kalliimpi kun toisissa, johtuen pienemmästä tarjonnasta.

iPhone 4 ja 4s korjauksiin ja huoltoihin liittyy vielä paljon käsityötä ja ne ovat aikaa vieviä.

Käyttämämme Samsung näytöt ovat aitoja Samsungin varaosia. Samsung käyttää näytöissään Amoled-tekniikkaa, joka on vielä toistaiseksi erittäin kallis valmistaa.

Käyttämämme Lumian näytöt ovat alkuperäisiä vastaavia, laadukkaita tarvikevaraosia. Käyttämämme varaosat ovat tarvikevaraosien parasta laatuluokkaa.

Tech21 on matkapuhelinsuojien Rolls Royce. Suojissa käytetään testivoittanutta/patentoitua nanoteknologiaa, mm.Apple myy Yhdysvalloissa liikkeissään myös Tech21 tuotteita. Jotkin mallit ovat pelkästään Apple Store –myymälöissä. Mobile Clinic saa nämäkin mallit ensimmäisenä myyntiin Suomessa.

Pelkän lasin voi vaihtaa, mutta se ei ole suositeltavaa. Useimmissa malleissa lasi on erikoisliimalla kiinni lcd:ssä näytössä, mikä tekee lasin irrottamisesta myös erittäin työlästä ja riskialtista. Lisäksi itsevaihdettu lasi ei koskaan vastaa laadultaan alkuperäistä.

Huollamme myös iPadeja. iPadia ei ole suunniteltu huollettaviksi, jonka vuoksi esim. kosketuslasi täytyy joka kerta vaihtaa. Huomioithan siis, että lasinvaihto on huollosta riippumatta yleensä aina tarpeellinen toimenpide.

Voimme tarvittaessa myydä myös varaosia erikseen. Ole yhteydessä lähimpään myymälään tai chattimme kautta.

Myymme liikkeissämme vain huippulaadukkaita matkapuhelimien lisätarvikkeita, joilla lisäämme laitteiden käytettävyyttä, käyttöaikaa sekä suojaamme niitä vaurioilta. Myymälöistämme löydät mm. panssarilasit, suojakuoret ja varavirtalähteet.

Android-puhelimiin on usein mahdollista ladata eri markkina-alueen järjestelmäversio puhelimesta, joissa kielivalikoimat ovat erilaiset. Me emme kuitenkaan tarjoa tällaista palvelua, koska täysin virallisia versioita ei ole saatavilla. Myöskin puhelimen alkuperäisen version päälle asennukseen liittyy aina tarpeettomia riskejä.

Puhelimesi on todennäköisesti ns. CDMA puhelin (USA:n 3G) eli se ei ikävä kyllä toimi Euroopassa.

SIM-lukituksen voit purkaa operaattorisi avulla.

Emme tee ns. epävirallisia toimenpiteitä puhelimille. Jos aihe kuitenkin kiinnostaa, täältä löydät lisätietoa: https://en.wikipedia.org/wiki/IOS_jailbreaking

Emme pääse käsiksi henkilökohtaisiin tietoihisi, mutta tarvittaessa voimme palauttaa laitteen järjestelmän tehdasasetuksilla uudenveroiseksi. Silloin toki menetät kaiken tiedon, ellet ole ottanut varmuuskopiointia puhelimesta.